Posibilul criminal al Mirelei, femeia găsită fără suflare pe A1, lângă Dâmbovița, ar fi făcut crize de isterie în timpul expertizei, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro. Bărbatul ar fi început să țipe și să plângă, punând medicii în imposibilitatea de a comunica cu acesta.

Țipete și urlete în timpul expertizei medicale

Se pare că a fost haos în cadrul Serviciului de Medicină Legală, conform sursei citate anterior.

Bărbatul care ar fi ucis-o pe Mirela ar fi reacționat într-un mod isteric în fața medicilor.

Acesta a început să țipe și să urle, ulterior să plângă. Atât medicii, cât și traducătoarea prezentă, s-ar fi aflat timp de 15 minute în imposibilitatea de a comunica cu acesta.

Expertiza ar urma să stabilească dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care a ucis-o pe Mirela. 

Conform antena3.ro, în cadrul anchetei ar urma să fie realizate percheziții informatice. Dispozitivele găsite în locuința bărbatului, se pare că vor fi verificate de autorități.

Bărbatul de origine străină este acuzat de comiterea infracțiunilor de omor și profanare de cadavre. Acesta a fost arestat preventiv în urmă cu două săptămâni.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: "Olariu Andrei Sebastian e prezent?" Momentul în care judecătoarea Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebi se află în sală, în timpul procesului lui Vlad Pascu

caz mirela dambovita

Țipete și urlete în timpul expertizei!

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Mirela a fost ucisă și aruncată pe A1, lângă Dâmbovița

Mirela, o femeie de 38 de ani din Capitală, a fost găsită fără suflare la începutul lunii aprilie, pe A1, lângă Dâmbovița.

Trupul femeii a fost găsit mutilat, tranșat în mai mulți saci de plastic.

Principalul suspect al anchetatorilor este un bărbat de origine străină. Potrivit mărturiei surorii Mirelei, aceasta s-ar fi întâlnit cu el pe 6 martie, iar apoi a dispărut. Se pare că cei doi se cunoșteau de mai mult timp, iar bărbatul ar fi ajutat-o pe Mirela de mai multe ori cu bani. 

Citește și: VIDEO-S-au trezit cu vila în flăcări. Un bărbat a fost rănit, iar soția sa a suferit un atac de panică, după ce casa le-a luat foc din senin

caz dambovita

Mirela a fost găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Un apropiat al suspectului ar fi declarat pentru antena3.ro., că acesta ar suferi de probleme psihice și că ar lucra ca mecanic.

”Are probleme psihice, din câte ştiu. Lucra ca mecanic auto, repara mașini, sudor. Meseria lui era sudor(...). Nu cred că a avut probleme cu poliția, n-am auzit, că auzeam dacă avea probleme în Germania”,  a mărturisit apropiatul suspectului, potrivit sursei citate anterior. 

Familia Mirelei cere daune colosale și luptă pentru dreptate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si