Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa ce in calificari au reusit sa termine pe locul 1, lasand acasa o natiune precum Olanda, la EURO, visul frumos al islandezilor a continuat.

Au iesit de pe pozitia a doua dintr-o grupa cu Portugalia (1-1), Ungaria (1-1) si Austria (2-1), iar apoi au eliminat in mod surprinzator Anglia, scor 2-1 si au ajuns sa dea piept cu francezii. Acestia i-au batut aseara cu 5-2, dar in urma islandezilor ramane o poveste extrem de frumoasa la acest turneu final.

Nu doar pe teren au fost la inaltime, ci si in tribune, acolo unde la fiecare meci, peste 9.000 de fani au sustinut gruparea "vikinga". Printre ei s-a numarat si presedintele Islandei, Gudni Johannesson, cel care a refuzat privilegiul de a sta la o loja VIP pentru a fi in tribune alaturi de compatriotii sai, la meciurile cu Anglia si Franta. "De ce sa stau intr-o incapere VIP si sa beau sampanie, cand pot face asta oriunde in lume? Nu, voi sta in tribuna, alaturi de suporteri si voi purta tricoul meu cu Islanda", a raspuns Johannesson la invitatia francezilor de a sta in loja VIP alaturi de Hollande.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si