Circulația rutieră şi feroviară între Ploieşti şi Braşov a fost blocată, vineri dimineaţă, cu intermitente, timp de aproape o oră, după ce un TIR a derapat şi a rămas pe axul drumului naţional 1, blocând şi calea ferată care este paralelă cu şoseaua.

Ce au anunțat autoritățile

Evenimentul a avut loc după ora 6:20, vineri dimineaţă, la kilometrul 69+ 950 de metri al DN 1, la nivel cu calea ferata din zona Movila Vulpii.

Autotrenul a derapat şi s-a oprit perpendicular pe axul drumului, pe calea ferata, blocând atât traficul rutier în ambele sensuri, cât şi pe cel feroviar. Câteva zeci de minute mai târziu, în jurul orei 7:07, Poliția Prahova a anunțat că traficul feroviar a fost deblocat, pentru ca, după șapte minute, circulația să fie din nou blocată şi pe calea ferată.

Citește și: Accident rutier de ultim moment: TIR răsturnat la Giurgiu

„Din cauza unei defecțiuni a autotrenului, acesta a revenit pe calea ferată, după ce fusese eliberată”, a transmis Poliţia la ora 7:15.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident cu drujba- copilul nu a putut fi salvat

Citește și: Accident între un tramvai și un autobuz, în Timișoara

Timp de alte câteva minute, traficul feroviar a fost blocat între Ploieşti şi Braşov, iar traficul rutier a fost deviat pentru sensul de mers Braşov către Ploieşti pe drumul județean 155, prin localitatea Păuleşti.


La ora 7:27 circulația a fost reluată atât pe şosea, cât şi pe calea ferată.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp, prima reacție după accidentul grav produs de artist: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că totul este bine”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si