Mai bine de un an s-a lucrat la amenajarea toaletei publice de pe centura Sucevei. Grupul sanitar modern trebuia să fie deschis din luna aprilie a acestui an, însă nu a apucat să funcționeze nici măcar o zi.

Citeste si: VIDEO- Scene sălbatice în Gorj. Polițiști atacați cu barda

Mai mulți hoți au furat toate piesele și echipamentele din dotare, inclusiv stația de epurare și capacele de fosă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Marilena Hagi i-a dat de gol pe Ianis și Elena în ziua nunții! Mama fotbalistului, declarații despre nepoți: „Fericită”. Gică Hagi abia și-a putut stăpâni emoțiile- wowbiz.ro

Toate în valoare de aproximativ 110 mii de euro.

Citeste si: Clipe de groază pentru o candidată la alegeri! 4 mașini ale familiei sale au fost găsite cu cauciucurile tăiate, cu câteva ore înainte de vot!

Infractorii sunt de negăsit

Inițial, furtul a fost constatat de cei de la Direcția de Drumuri și Poduri Iași, numai că o plângere la poliție a fost depusă abia după 3 luni. Cum în zonă nu sunt camere de supraveghere, oamenii legii nu au nici măcar un cerc de suspecți.

„Lucrările au fost finalizate în septembrie 2020, însă abia în aprilie 2021 figurează o predare între constructor şi administratorul lucrărilor. 

Cu toate acestea, după trei luni a fost efectuată o primă evaluare a situaţiei din zonă şi depusă o plângere cu privire la potenţiala infracţiune de furt. Proprietarii şi administratorii invocă un prejudiciu de circa 500.000 de lei”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Citeste si: Video șocant! Activist civic din Buzău, bătut de față cu Poliția: „Protejați-mă, vă rog”

Ca să rezolve problema, administratorii drumului au adus în loc două toalete ecologice. Între timp, urmează să fie organizată o licitație pentru reutilarea toaletei publice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si