Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Sâmbătă:  Valori cuprinse între 26 și 33 de grade Celsius  

„Vara nu va pleca prea ușor de la noi și spunem asta pentru că sunt așteptate în continuare temperaturi care vor putea atinge pragul de caniculă.

De exemplu, astăzi, în București temperaturile vor ajunge până la 29 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi pe litoral acolo unde sunt așteptate valori de 31 de grade Celsius.

În Capitală, șansele de precipitații sunt reduse, însă cei care au în plan să meargă la munte ar trebui să știe că acolo sunt anunțate ploi de scurtă durată. Primul weekend de toamnă vine cu vreme frumoasă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sâmbătă, sunt așteptate valori cuprinse între 26 și 33 de grade Celsius, iar cei care vor să meargă la mare weekend-ul acesta ar trebui să știe că acolo vremea va fi călduroasă în continuare și sunt așteptate valori de până la 28 de grade Celsius.

Duminică, temperaturile vor crește și mai mult. Mercurul din termometre va urca până la 34 de grade Celsius. Cât despre precipitații, ei bine, doar în zonele montane sunt așteptate ploi de scurtă durată.”

, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si