Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Toamna a venit cu temperaturi de vară! În Capitală, termometrele au înregistrat în jur de 29 de grade Celsius

Prima zi de toamnă a venit cu temperaturi de vară, însă nu vom scăpa în totalitate de ploi. Astăzi, în București, termometrele au înregistrat în jur de 29 de grade Celsius. Și weekend-ul va aduce vreme bună. Sâmbătă, valorile termice se vor încadra între 26 și 33 de grade Celsius.

Redactia Stirile Kanal D,

Toamna a venit cu temperaturi de vară! În Capitală, termometrele au înregistrat în jur de 29 de grade Celsius

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Sâmbătă:  Valori cuprinse între 26 și 33 de grade Celsius  

„Vara nu va pleca prea ușor de la noi și spunem asta pentru că sunt așteptate în continuare temperaturi care vor putea atinge pragul de caniculă.

De exemplu, astăzi, în București temperaturile vor ajunge până la 29 de grade Celsius, iar cel mai cald va fi pe litoral acolo unde sunt așteptate valori de 31 de grade Celsius. În Capitală, șansele de precipitații sunt reduse, însă cei care au în plan să meargă la munte ar trebui să știe că acolo sunt anunțate ploi de scurtă durată. Primul weekend de toamnă vine cu vreme frumoasă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sâmbătă, sunt așteptate valori cuprinse între 26 și 33 de grade Celsius, iar cei care vor să meargă la mare weekend-ul acesta ar trebui să știe că acolo vremea va fi călduroasă în continuare și sunt așteptate valori de până la 28 de grade Celsius.

Duminică, temperaturile vor crește și mai mult. Mercurul din termometre va urca până la 34 de grade Celsius.

Cât despre precipitații, ei bine, doar în zonele montane sunt așteptate ploi de scurtă durată.”, transmite Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI