Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

În cursul zilei, temperaturile maxime vor fi între 24 și 29 de grade Celsius

„Într-adevăr, ploile au afectat în acest weekend mare parte din Banat și Oltenia, dar dacă totuși vremea rămâne călduroasă aflăm de la meteorologul de serviciu Mihai Timu. Cum va fi vremea săptămâna aceasta?”

Mihai Timu, meteorolog de serviciu: „O vreme mai caldă toată săptămâna. Până joi vor fi maxime între 24 și 29 de grade în mod. În mod normal ar trebui să avem cam 20 de grade, în această perioadă, în nordul extrem și cel mult 25 și 26 de grade în partea de sud a țării, inclusiv în capitală. Pe parcursul zilei vom avea în medie cu 3-5 grade mai mult. În schimb, minimele vor fi apropiate de mediile climatologice și se vor situa în marea lor majoritate. Mopțile următoare între 10 și 17 grade, deci nu va fi chiar așa de răcoare. O vreme frumoasă mai puțin zilele de marți și miercuri, pentru că vorbim de un front atmosferic prezent acum în Europa care avansează către țara noastră. Așadar, marți și miercuri trebuie să ne așteptăm și la perioade cu instabilitate atmosferică, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.
Aceste fenomene o să fie prezente în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia și în nordul Moldovei. Din păcate, în partea de sud est a teritoriului vor rămâne fără precipitații, ceea ce nu este o veste prea bună pentru agricultură.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Înțelegem că nopțile vor fi însă ceva mai reci, la fel și diminețile. Unde se vor înregistra cele mai reci dimineți?”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mihai Timu, meteorolog de serviciu: „La polul frigului, așa cum ne-am obișnuit, în estul Transilvaniei. Chiar în această dimineață au fost 5 grade în acele zone. Este posibil să mai scadă temperaturile în nopțile următoare sub 10 grade, dar în restul țării vor fi undeva între 10 și 17 grade. Sunt temperaturi normale pentru data din calendar.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Vine toamna până la finalul acestei luni?”

Mihai Timu, meteorolog de serviciu: „Deocamdată o să mai vorbim de vară, cel puțin ce a mai rămas din luna septembrie. Pare să fie tot temperaturi de vară, așa cum sugerează și stimările pe 4 săptămâni, chiar și începutul lunii octombrie va aduce temperaturi peste normalul perioadei, însă, trebuie să ținem în vedere că cu cât ne apropiem de mijlocul toamnei normal că mediile climatologice sunt în scădere.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si