Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Meteorologii anunță temperaturi maxime între 7 și 15 grade Celsius

„O am alături de mine pe Oana Catrina, meteorolog de serviciu care ne va spune mai multe despre vreme. Cum va fi vremea astăzi și mâine?”

Oana Catrina, meteorolog de serviciu: „Astăzi și mâine vom avea parte de o vreme schimbătoare.

Dacă astăzi ploile vor fi puține în partea de vest, nord-vest și de centru a țării, precum și în zonele montane aferente, începând din orele nopții în jumătatea de nord, vest a teritoriului va ploua în Maramureș și în zona Munților Apuseni, iar vântul se va intensifica în special altitudini mari unde va sufla cu peste 80 de kilometri pe oră. Mâine vor fi ploi pe parcursul zilei în vest, nord-vest, în centru, în zonele de munt,e iar seara și noaptea în restul regiunilor. Miercuri vorbim de o vreme ploioasă în toate regiunile, inclusiv în zona Capitalei.”

Ellvira Costache, reporter Kanal D:  „Vom mai avea parte de avertizări de vreme rea?”

Oana Catrina, meteorolog de serviciu: „Pe măsură ce fenomenele vor deveni severe, cu siguranță Administrația Națională de Meteorologie va emite mesaje de alertă dacă situația o va impune.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ellvira Costache, reporter Kanal D: „Ce ne puteți spune despre maximele săptămânii?”

Oana Catrina, meteorolog de serviciu: „Astăzi așteptăm temperaturi maxime cuprinse între 7 și 15 grade, iar marți vremea se va încălzi semnificativ. Vom vorbi de temperatură cu mult peste cele normale ale acestei la nivelul întregii țări dar, în special, în regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului așteptăm temperaturi de 20-21 de grade, în extremitatea sudică a Olteniei, Munteniei și a Dobrogei cu 19 grade, iar miercuri valorile de temperatură se vor mai pondera, dar în continuare

vor fi mai ridicate decât normele perioadei.”

Ellvira Costache, reporter Kanal D: „Unde va fi cel mai frig săptămâna aceasta și care vor fi minimele?”

Oana Catrina, meteorolog de serviciu: „Cel mai frig se va înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile vor coborî sub 0 grade.” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si