Toamna a început de câteva zile, iar în mai multe regiuni își face simțită prezența. Meteorologii ANM au emis cod galben de ploi și vijelii în mai multe județe din țară, iar temperaturile sunt așteptate să scadă cu până la zece grade Celsius.

Cod galben de ploi și vijelii în mai multe județe din țară

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de vreme rea în mai multe județe din țară. Sunt așteptate ploi și vijelii, cu descărcări electrice până mâine, 11 septembrie.

Sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei, nord-vestul Olteniei, Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali se află deja sub cod galben de ploi. Avertizarea meteo de vreme rea din această zonă este valabilă până în această seară, în jurul orei 21:00.

"În intervalul menționat, în sudul Banatului, sud-vestul Transilvaniei, nord-vestul Olteniei, precum și în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali vor fi averse însemnate cantitativ. Mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp", se arată în informarea Administrației Naționale de Meteorologie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Concubina Șacalului, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două tinere în Constanța, a fost reținută. Cum a fost implicat fiul acesteia, în vârstă de 15 ani, în crimele odioase

Din această seară, începând cu ora 21:00, până mâine, la ora 15:00, în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei va fi valabil un cod galben de vreme rea, caracterizat de ploi torențiale.

"În intervalul menționat, în Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei vor fi perioade cu averse torențiale, local însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp", se arată în informarea Administrației Naționale de Meteorologie. 

Citește și: Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si