Agathe, fata lui Vasile Blaga, pana de curand copresedinte PNL, este casatorita de 8 ani cu Ioan Rudeanu, un afacerist abonat la contractele cu statul, anchetat de DNA in legatura cu activitatea unor firme din domeniul prestarii de servicii de paza. Zielel trecute, procurorii au luat la purecat si modul in care fata politicianului a dobandit vila de la Buftea, mai exact provenienta banilor cu care s-a ridicat constructia.

Mai mult, in vara, doi foşti ofiţeri SRI i-au acuzat pe Agathe si Ioan Rudeanu de înşelăciune, susţinand  că au pierdut peste 1,3 milioane lei şi că firma de pază pe care o deţineau ar fi intrat în insolvenţă tocmai din cauza datoriei pe care fata lui Blaga si barbatul ei o au fata de ei inca de acum doi ani. In acest context problematic, Agathe isi vede zambitoare de treaba, posteaza diverse mesaje banale pe blogul ei, de parca nimic nu s-a intamplat, ocupatia de baza a fetei politicianului fiind aceea de mediator, autorizat inca din 2011.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si