Fostul premier are timp zece zile pentru a depune o contestantie. In caz contrar, ministrul Educatiei va semna ordinul de retragere. Daca Victor Ponta decide totusi sa depuna o contestatie, CNATDCU va trebui sa reevalueze lucrarea in termen de 45 de zile.

„Am primit o adresa din partea Ministerului Educatiei, transmisa in calitate de rector. Am transmis CNADTCU solicitarea Universitatii Bucureşti de retragere a titlului şi adresa primita acum de la Ministerul Educatiei ne confirma ca votul din CNADTCU e acela de a retrage a titlului de doctor al lui Victor Ponta.

Din punct de vedere procedural, are la dispozitie zece zile pentru a depune o contestatie. Din 7 iulie are dreptul sa faca contestatie timp de 10 zile. Daca va fi facuta, CNADTCU trebuie sa evalueze contestatia. In functie de aceste verdict, cu avizul Directiei juridice a Ministerului, ministrul in functie, adica eu, voi semna ordinul prin care se revoca titlul”, a explicat noul ministru al Educatiei la Digi24.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si