Close sidebar
Close sidebar

Tolea Ciumac, judecat in libertate. Sportivul este acuzat de abuz, rapire si talharire. Fosta sotie acuza: Acest individ intimideaza

Nu reprezintă un pericol public, deşi este acuzat că a abuzat şi tâlhărit o femeie în pădure! Cel puţin asta reiese din decizia procurorilor, care au hotărât să îl cerceteze în stare de libertate pe controversatul Tolea Ciumac.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Magda Ciumac, fosta sotie: Cei care il cred, n-au decat sa-l creada. Eu stiu foarte bine ca m-a batut in fata copilului, stiu foarte bine ca a furat, a talharit.

Recidivist, implicat in scandaluri extrem de agresive, acuzat de fapte grave si totusi… liber.

Tolea Ciumac nu prezinta un pericol social, cred procurorii, care n-au cerut arest preventiv pentru vicecampionul national de lupte greco-romane. Nu de aceeasi parere este si fosta lui sotie, Magda.



Magda Ciumac, fosta sotie: Eu stiu ca a mai dus persoane prin padure. O data chiar era cu mine, la inceputul relatiei noastre. Acum vreo zece ani in urma.


Tolea Ciumac a fost retinut initial 24 de ore sub pretextul ca ar fi abuzat, sechestrat si talharit o tanara care facea autostopul pe DN1. Inca o pata pe cazierul si-asa stufos al controversatului sportiv: in 2010, Tolea a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor dupa un scandal intr-un bar de noapte din Poiana
Brasov.

Conflictul iscat intre luptator, pe atunci bodyguard la club si un rival s-a lasat cu focuri de arma, masini incendiate si trei persoane ranite grav, dintre care una paralizata pe viata. In aceeasi perioada, sportivul a primit o condamnare venita din Spania de 2 ani cu executare pentru omor. Dupa ce si-a ispasit pedepsele, s-a "cumintit".  

In ultimii ani, Tolea a pozat in familist convins alaturi de noua sotie.
A renuntat chiar si la scandalurile cu fosta nevasta si s-a axat pe cariera sportiva. Despre incidentul care l-a adus iar in prim-plan spune ca e doar un foc de paie!

"Daca era adevarat, banuiesc ca nu ma eliberau fiind recidivist", a transmis Tolea.  

Niciodata nu am zis ca sunt sfânt. Sunt si inger, sunt si drac. Cei care ma stiu cu adevarat apreciaza inclusiv dracul din mine.
Tare-s curios cati si-au pastrat impresia dupa prostiile astea pe care le-au declansat zdrentele".

Magda Ciumac, fosta sotie: Sunt foarte multe persoane care se exprima, si-au facut plangeri si le-au retras deoarece acest individ, din pacate tatal copilului meu, ameninta, intimideaza.

Tolea Ciumac este cercetat in libertatate, sub control judiciar. Asta inseamna ca saptamanal, fostul vicecampion trebuie sa dea cu subsemnatul la politie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI