Close sidebar
Close sidebar

Tom Cruise a fost furat în timpul filmărilor la "Misiune Imposibilă 7"

O situație incredibilă a avut loc zilele trecute pe platourile de filmare din Birmingham, Marea Britanie. Starul american Tom Cruise s-a trezit fără bagajele de zeci de mii de dolari.

Razvan Ilie,

Poliția britanică a primit vineri misiunea de a recupera bagajele superstarului de la Hollywood, Tom Cruise, după ce mașina bodyguard-ului său a fost furată. Bagajele lui Cruise erau în modelul BMW X7. [Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O mașină BMW X7, deținută de bodyguardul lui Tom Cruise, a fost furată în timpul filmărilor la seria "Mission: Impossible 7", în Birmingham. Actorul filmează în Marea Britanie pentru următoarul film din seria de succes, aflându-se pe platoul din centrul comercial Birmingham Grand Central, alături de co-starul Hayley Atwell.

Potrivit The Sun, mașina de lux a fost furată din apropierea Grand Hotel și avea în interior bagajele lui Tom Cruise în valoare de "mii de lire sterline".

Citeste si: Locul de relaxare pentru actorii de la Hollywood

Bagajele lui Tom Cruise au dispărut

Poliția britanică a primit vineri misiunea de a recupera bagajele superstarului de la Hollywood, Tom Cruise, după ce mașina bodyguard-ului său a fost furată. Bagajele lui Cruise erau în modelul BMW X7 furat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mașina a fost recuperată „la scurt timp”, dar conținutul din bolid este de negăsit. „Totul din interior a dispărut”, a spus o sursă ziarului The Sun.

Actorul american în vârstă de 59 de ani se află în Marea Britanie la filmarea celui de-al șaptelea film din seria „Misiune imposibilă”. „Am primit un raport despre un BMW X7 furat din Church Street, Birmingham”, a confirmat un purtător de cuvânt al Poliției din West Midlands, dar nu a dezvăluit identitatea proprietarului.

"Mașina a fost recuperată la scurt timp. Cercetărie sunt în curs."

Potrivit tabloidului britanic, hoții au interceptat semnalul folosit de cheia de contact a mașinii de lux într-o șmecherie care amintește de tehnicile folosite în filmele lui Cruise.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI