280 de localnici din Berchtesgaden s-au inscris la tombola, iar cei care au fost castigatori s-au bucurat mult. Cimitirul se afla la poalele Alpilor Bavarezi, in orasul Berchtesgaden, locul preferat de vacanta al lui Adolf Hitler si o destinatie populara de concediu in randul germanilor. Iar in ultimii 40 de ani, niciun loc de veci nu a fost disponibil, iar acum, primaria a luat hotararea sa elibereze doua sute de locuri pentru morminte si pentru depunerea urnelor.

Reprezentantii primariei audecis sa organizeze o loterie, astfel incat cele 200 de locuri de veci sa poata sa fie impartite corect celor cateva mii de familii din oras. Franz Rasp, primarul din Berchtesgarden: “Fiecare primeste un bilet pe care sta scris numele lui. Il introduce personal in urna. Castigatorii isi pot alege un mormant in ordinea in care au fost extrasi.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Castigatorii s-au bucurat enorm si nu s-au sfiit deloc sa isi arate entuziasmul, chiar daca este o chestiune trista. In oras mai exista un cimitir, unde un loc de veci costa aproximativ opt sute de euro.

Cel vechi este insa mai “popular”.

sursa: stirileprotv.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si