Marfa era transportată în două automarfare și a fost blocată de către polițiștii de frontieră. Deșeurile erau destinate unei firme din județul Satu Mare, dar nu au mai ajuns la destinație.

Citeste si: Incendiu devastator la un depozit din Pantelimon

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deşeuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii de Mediu Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate – în total 22.234

kg- nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu există documente necesare importului de deșeuri”, arată Insectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației.

Citeste si: A fost identificată persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul ar fi spălat nişte containere în râu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Conform legislaţiei în vigoare, cei doi conducători auto nu au putut prezenta Anexa nr. 7 la Regulamentul (CE) nr. 1013/2006. În ambele cazuri, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar”, mai arată ITPF Sighetu Marmației.

Citeste si: Reacția unei femei după ce a aflat că trebuie să plătească o factură de 20.000 de euro la gaze

A fost identificată persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul ar fi spălat nişte containere în râu

Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud a identificat persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul a fost amendat după ce a spălat nişte containere în râu.

În urma  analizelor de laborator, substanța care dus la colorarea apei în roșu, nu a putut fi identificată.

Citeste si:  Purificatorul de aer- ce este, cum funcționează și ce beneficii aduce sănătății?

”Nimic nu s-a evidenţiat, nu am putut găsi substanţa. Am găsit, în schimb, persoana. Am aplicat 6.000 de lei sancţiune conform legii 195 pentru deversare de ape uzate”, a declarat pentru News.ro comisarul şef al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Graţian Morariu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si