Close sidebar
Close sidebar

Tone de deșeuri de aluminiu au fost oprite la graniță

Nu mai puțin de 44 de tone de deșeuri de auminiu au fost descoperite de polițiștii de frontieră.

Diana Puiu,

Tone de deșeuri de aluminiu au fost oprite la graniță

[Sursa foto: telem.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Marfa era transportată în două automarfare și a fost blocată de către polițiștii de frontieră. Deșeurile erau destinate unei firme din județul Satu Mare, dar nu au mai ajuns la destinație.

Citeste si: Incendiu devastator la un depozit din Pantelimon

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transfer de deşeuri, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanților Gărzii de Mediu Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate – în total 22.234 kg- nu pot intra pe teritoriul României, întrucât nu există documente necesare importului de deșeuri”, arată Insectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmației.

Citeste si: A fost identificată persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul ar fi spălat nişte containere în râu

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Conform legislaţiei în vigoare, cei doi conducători auto nu au putut prezenta Anexa nr.

7 la Regulamentul (CE) nr. 1013/2006. În ambele cazuri, autoritățile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, fiind înapoiate pe teritoriul maghiar”, mai arată ITPF Sighetu Marmației.

Citeste si: Reacția unei femei după ce a aflat că trebuie să plătească o factură de 20.000 de euro la gaze

A fost identificată persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul ar fi spălat nişte containere în râu

Garda de Mediu Bistriţa-Năsăud a identificat persoana care a poluat apele râului Sălăuţa. Bărbatul a fost amendat după ce a spălat nişte containere în râu.

În urma  analizelor de laborator, substanța care dus la colorarea apei în roșu, nu a putut fi identificată.

Citeste si:  Purificatorul de aer- ce este, cum funcționează și ce beneficii aduce sănătății?

”Nimic nu s-a evidenţiat, nu am putut găsi substanţa. Am găsit, în schimb, persoana. Am aplicat 6.000 de lei sancţiune conform legii 195 pentru deversare de ape uzate”, a declarat pentru News.ro comisarul şef al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Graţian Morariu. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI