Incendiu puternic, în cursul zilei de vineri, în Slatina. Mai multe rezervoare și câteva tone de combustibil au ars. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a precizat că nu sunt victime.

Citește și: Un incendiu a mistuit o hală pentru depozitarea deșeurilor lemnoase

„Un incendiu s-a produs la o topitorie din municipiul Slatina, pe strada Depozitelor. La sosirea echipajelor, ardeau aproximativ trei tone de combustibil lichid uşor, utilizate în procesul tehnologic şi mai multe rezervoare de combustibil.

Nu sunt victime”, a spus Băsăşteanu.
20 de pompieri au acționat la fața locului, cu trei autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului Slatina.

Citește și: Incendiu la o fabrică de mezeluri din Timișoara. 170 de muncitori evacuați, 5 au ajuns la spital

Un incendiu a mistuit o hală pentru depozitarea deșeurilor lemnoase

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în Cehu Silvaniei. O hală de deșeuri lemnoase a ars în totalitate.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Pompierii Gărzii Cehu Silvaniei şi din cadrul Detaşamentului Zalău au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un operator economic (o fabrică de mobilă) din localitatea Cehu Silvaniei.

Citește și: Cum s-au schimbat legile în România după tragedia de la Colectiv. În urma incendiului din seara de 30 octombrie 2015, peste 60 de persoane aveau să-și piardă viața

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constat că incendiul se manifesta într-o hală destinată pentru depozitarea deşeurilor lemnoase, cu pericol de propagare şi la alte clădiri. Nu au fost înregistrate victime”, precizează, într-o informare de presă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj. Incendiul a fost lichidat în scurt timp.

Citește și:  Incendiu la fabrică- angajați evacuați

Incendiu în Bihor: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Doi bărbaţi au fost răniţi în urma unui incendiu izbucnit după ce au încercat să aprindă focul în sobă cu benzină. La fața locului au fost trimise    trei echipaje de pompieri   militari din cadrul Staţiei de Pompieri Valea lui Mihai. 

Citește și:  Incendiu puternic la un adăpost pentru plante furajere

”Proprietarul locuinţei, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a fost asistat la faţa locului, acesta refuzând transportul la spital. Vecinului acestuia, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, i-au fost acordate îngrijirile care se impuneau, pompierii paramedici transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean”, a transmis sursa citată.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si