Ziua de 30 noiembrie are o însemnătate foarte mare pentru că în această zi, an de an, este sărbătorit Sfântul Andrei, ocrotitorul României.

Românii de pretutindeni care poartă numele de Andrei/Andreea sau derivate din acestea își sărbătoresc ziua onomastică și primesc atenție, cadouri și urări frumoase cu ocazia acestei zile, din partea celor dragi.

sfantul andrei

Sfântul Andrei, sărbătorit pe 30 noiembrie 2023, este ocrotitorul neamului românesc.

[Sursa foto: Doxologia]

Spune-le celor dragi cât de mult ții la ei și transmite-le cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei în 2023

„De ziua numelui tău eu îți doresc momente frumoase, fericire, noroc și sănătate. Fie ca Sfântul Andrei să-ți poarte grija oriunde te-ai afla în această viață. La mulți ani, (numele persoanei)!”

„Să ai parte de împliniri, bogății și prosperitate în anul următor și tot restul vieții tale de acum înainte. Sfântul Andrei să te păzească de toate relele, iar tu să crești ca o floare frumoasă! Eu îți urez un călduros și sincer La mulți ani!”

Citește și: Felicitări de Sf. Andrei 2023: „Cu ocazia zilei tale de nume, îți doresc să ai parte de belșuguri nenumărate, iar persoana iubită să îți fie alături neîncetat”

„Fie ca ziua ta de nume să fie una dintre cele mai frumoase de până acum. Ești protejat/ă de Sfântul Andrei, care va avea grijă ca tu și familia ta să fiți mereu bine, indiferent de situație.

Îți doresc să ai parte de bucurie și fericire în viață și, nu în cele din urmă, un călduros La mulți ani!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Să ai parte de o zi minunată așa cum ești și tu. Ești o persoană bună și blândă și niciodată să nu te schimbi. Bunătatea ta este rar întâlnită, iar tu vei fii mereu iubit/ă de cei din jurul tău. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, eu îți doresc ca cele mai mari dorințe pe care le ai să devină realitate. Să ai parte de o viață frumoasă alături de cei la care ții și niciodată să nu uiți cât de special/ă ești! La mulți ani, (numele persoanei)!”

mesaje de sf. andrei 2023

Citeste cele mai frumoase mesaje cu „La mulți ani!” de Sfântul Andrei.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Fie ca Sfântul Andrei să-ți călăuzească pașii oriunde te-ai afla în această lume largă, iar tu să ai putere să faci toate din câte ți-ai propus. La mulți ani, drag/ă prieten/ă!”

„Astăzi este o sărbătoare importantă pentru că te celebrăm pe tine, copil cu nume de Sfânt! Îți doresc o viață liniștită, fără griji și fără oameni răi. Fie ca norocul să te însoțească peste tot pe unde ai să mergi! La mulți ani!”

„Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani, și un sincer: La multi ani, Andrei!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Îți doresc să ai parte de o zi onomastică cât mai frumoasă, iar tu să radiezi de fericire și bucurie în urma ei! La mulți ani sănătoși de Sfântul Andrei!”

Citește și: Urări de Sf. Andrei 2023: „Fie ca tot ceea ce îți dorești să se îndeplinească, iar tu să ai putere să înfrunți orice obstacol. Îți urez un călduros La mulți ani, Andrei!”

„Draga mea prietenă, ești o bucurie în sufletul meu și vei rămâne întotdeauna. Să nu-ți pierzi niciodată voioșia și zâmbetul tău molipsitor și frumos. La mulți ani!”

„Fie ca prietenia noastră să domnească peste ani, iar tu să rămâi la fel de bun și blând, om frumos! Îți urez un călduros La mulți ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si