Iată care sunt cei mai cunoscuți 5 jucători din lume!

1. Chris Moneymaker

Unul dintre cei mai importanți jucători de Poker din toate timpurile este Chris Moneymaker. El a devenit celebru la 27 de ani când a câștigat WSOP în anul 2003. Deși amator, celebrul gambler a reușit să depășească nivelul la care era. El este cunoscut nu doar pentru că a câștigat World

Series of Poker, ci mai ales pentru că a fost primul jucător care a luat premiul cel mare online, chiar de acasă.

Odată cu victoria sa a fost înregistrată o creștere enormă a gamblerilor în mediul online, fie că aveau experiență, fie că erau novici. În urma acestui fapt neașteptat, a apărut “Moneymaker Effect” care se referă la creșterea subită a interesului pentru poker, ruletă ori sloturi online sau offline, adică pentru orice joc de noroc, în urma unui anume event.

De-a lungul timpului, Chris Moneymaker a mai câștigat multe alte turnee, printre care:

● Shooting Star 2004 → 200.000$ (locul 2)

● World Championship of Online Poker 2008 → 139.000 $(locul 6)

● Deep Stack Pot Limit Omaha 2009 → 15.889$

Datorită performanțelor și contribuției sale, gambler-ul Chris Moneymaker a fost inclus în Poker Hall of Fame în anul 2019.

Prin statutul său de amator când a câștigat în 2003, jucătorul promovează puterea voinței personale și automotivarea, promovând mai ales prin cartea sa faptul că posibilitățile sunt infinite, iar un amator are șanse reale de a câștiga.

2. Don Johnson

În lumea Blackjack-ului, unul dintre cei mai importanți jucători este Don Johnson, un gambler din Salem, Oregon, nu actorul, așa cum se crede adesea.

El este celebru pentru că în aproximativ 6 luni a reușit să câștige peste 15 milioane de dolari în vestitul oraș Atlantic City, în anul 2011. Notabil este faptul că reușita sa s-a bazat pe experiență, talent, tehnică și principii matematice, nu pe numărarea cărților.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timpul crizei financiare din 2008, industria jocurilor de noroc începea și ea să înregistreze pierderi din ce în ce mai mari, motiv pentru care cazinourile au început să caute cât mai mulți high-rollers. Doi ani mai târziu, în 2010, Don Johnson a început să primească oferte pentru acest job. Negocierile sale au inclus multe schimbări ale jocului, cerând o înapoiere a posibilelor pierderi. Gambler-ul și-a menținut jocul responsabil prin crearea unor reguli proprii. Se poate considera că pentru o investiție de 100.00$, limitele sale maxime ale valorilor câștigate și pierdute ar fi fost:

● Win → 2.411.000$

● Loss → 2.597.000$

Acest gambler ar trebui studiat îndeaproape de către jucătorii care vor să obțină rezultate bazate pe tehnică, nu pe noroc.

3. Doyle Brunson

Una dintre legendele Poker-ului va rămâne mereu Doyle Brunson, unul dintre gamblerii cu o vastă experiență.

Înțelepciunea sa a fost acumulată în peste 50 de ani cât a jucat în liga pro. De-a lungul anilor, el a obținut de două ori titlul de campion în cadrul seriilor principalelor evenimente din industria jocurilor de noroc, face parte din Hall of Fame Poker și a lăsat moștenire numeroase cărți de profil.

În 2004 a fost lansată “Doyle Room” (“Camera lui Doyle”), o cameră de Poker specială. Ea a fost susținută pe rând de Tribeca Poker Network (actual făcând parte din rețeaua Playtech iPoker), Microgaming (mutare făcută în 2007) și ulterior, Cake Poker Network în 2009, ca, în final, în Ianuarie 2011 să fie preluată de Yatahay Network. Câteva luni mai târziu, în mai 2011, Doyle Room a fost forțată să își stopeze activitatea din cauza unei investigații cu privire la legile gambling-ului online. Ulterior, Brunson și-a încheiat toate legăturile cu proiectul și în octombrie 2011, camera a fost achiziționată de Americas Cardroom, fiind retrase toate acuzațiile precedente.

4. Richard Nixon

Cunoscut de majoritatea oamenilor pentru rolul său politic, Richard Nixon a rămas și în istoria jocurilor de noroc. Această activitate a apărut în viața sa pe când era în Marină și a reușit să stăpânească tainele jucurilor într-un timp scurt. Mentorul și colegul său, James Stewart, a fost cel care l-a ajutat să înțeleagă cel mai bine apariția câștigurilor la Poker- joacă mâini puține cu o limită de bluff-uri și pariază cu “abandonare” când crezi că ai cea mai bună mână ori când știi că oponentul tău nu o are.

Richard “The Big Bluffer” Nixon este și astăzi considerat unul dintre cei mai buni gambleri și este apreciat pentru stilul său calm și foarte calculat de a juca, din care nu erau niciodată excluse riscurile asumate.

5. Phil Hellmuth

O altă legendă a Poker-ului este Phil Hellmuth, jucătorul care a reușit să acumuleze de-a lungul carierei sale în liga pro a gambling-ului, 15 brățări WSOP, cel mai mare premiu non-financiar. Din anul 2007 este inclus în Hall of Fame al World Series of Poker, având rezultate în campionatele europene și internaționale. El a reușit să ajungă de 108 ori pe lista jucătorilor care

au fost recompensați financiar și de 52 de ori să ajungă la ultima masă de joc, având astfel mai multe titluri conform criteriilor menționate anterior.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Prin cartea sa, “Play Poker Like the Pros”, Hellmuth a lăsat moștenire sfaturi și îndrumări pentru jucătorii care vor să ajungă în topul celor mai buni gambleri. Cartea conține principii fundamentale pentru înțelegerea și aprofundarea jocurilor de cărți precum Texas Hold’Em, Razz, Omaha și Seven-Card Stud. Totodată, în carte se găsesc și descrierile principalelor tipuri de posibili adversari:

● Șacalul (The Jackal)- Cel imprevizibil, aparent nechibzuit

● Elefantul (The Elephant)- Acela care joacă prea multe mâini

● Șoarecele (The Mouse)- Cel care este conservator

● Leul (The Lion)- Cel adaptabil, feroce, care este foarte greu de bătut

Fiecare dintre cei mai buni gambleri din lume a perseverat și s-a perfecționat de-a lungul anilor, găsindu-și tehnici și strategii proprii potrivite personalității sale. Așadar, dacă vrei să calci pe urmele jucătorilor din Hall of Fame, informează-te, experimentează și descoperă-te cum ești ca gambler, indiferent ce nișă te pasionează cel mai mult! Joacă responsabil, având un plan pentru orice risc îți asumi. Doar controlându-ți mediul, jocul și șansele vei putea câștiga fără să te bazezi doar pe noroc!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si