Top 5 trenduri pentru stilizarea canapelei extensibile 

Simona Costache, miercuri 11 septembrie 2024 , 17:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă vă numărați printre pasionații de design interior și vă doriți să aveți o locuință cât mai modernă, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează vă vom îndruma prin a vă vorbi despre înfrumusețarea livingului cu ajutorul unei canapele extensibile. Veți afla care sunt top 5 trenduri ale momentului, după care vă puteți ghida și, astfel, veți reuși să vă stilzați sufrageria mai fabulos ca niciodată. Vă garantăm că sfaturile pe care urmează să vi le dăm vă vor inspira și ajuta să creați cele mai frumoase aranjamente. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Când vine vorba de stilizarea unei încăperi, la ce ne gândim mai întâi? La piesele de mobilier alese, nu-i așa? Ei bine, dacă vă numărați printre cei ce dețin o canapea extensibilă și vă doriți, pe această cale, să o transformați în piesa principală din sufragerie, atunci ați nimerit unde trebuie! Canapelele se numără printre cele mai versatile și folositoare piese de mobilier. De la cele obișnuite până la cele pe colț, extensibile sau cu 4 locuri, acestea dispun de o mulțime de modele din care puteți alege. Însă, printre cele mai utile canapele se numără cele extensibile. De aici și nevoia de a ne concentra asupra modelului și de a vă ajuta să îl înfrumusețați prin trendurile promise. În continuare, vom începe enumerarea în speranța că vă vom oferi un plus de inspirație. Dacă vă doriți să aflați cum puteți da un iz elegant locuinței dumneavoastră, atunci citiți în continuare.

Primul trend asupra căruia ne îndreptăm atenția ține de tonurile neutre și texturile naturale. Vă recomandăm să optați pentru o canapea extensibilă în nuanțe de bej, maro sau verde închis, pentru ca aceasta să se potrivească la perfecție cu orice stil de design interior. Totodată, după alegerea culorii, vă recomandăm să alegeți și piesele de mobilier ce vor înconjura canapeaua. Aici puteți încorpora texturile naturale: lemnul, inul sau plantele. La final, tot ce contează este ca nuanțele și umbrele obținute să se îmbine armonios.

Trecem mai departe și ajungem la următorul trend: pernele decorative în culori vibrante. Având o canapea în nuanțe neutre, pentru a scoate monotonia din cadru, puteți să alegeți pernuțe elegante în culori vibrante. Cele mai potrivite vor fi cele portocalii, galbene sau vișinii. Acestea vor oferi o imagine de ansamblu bine închegată și vor da un plus de personalitate oricărei sufragerii.

Cel de-al treilea trend face referire la păturile de decor. La fel ca și în cazul pernelor, și păturile pot fi o alegere perfectă pentru stilizarea canapelei. Ele vor oferi un plus de confort și stil încăperii în cauză, timp în care vor emana și un aspect călduros și primitor. Materialele din care puteți alege sunt bumbacul și tricotul, pentru comoditate sporită.

Cel de-al patrulea trend vine cu diverse texturi. Indiferent că aveți o canapea extensibilă de piele sau de stofă, aflați că puteți îmbina texturile pieselor decorative pentru un design cât mai atrăgător. Aici ne referim la combinația dintre țesăturile de in, bumbac, catifea sau blană artificială. În funcție de accesoriile, pernuțele și păturile favorite, alegeți una sau mai multe țesături pentru a completa imaginea. Tot ce contează este ca alternanța dintre texturi să fie vizibilă, ca să poată atrage laudele celor dragi.

Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al cincilea trend. După ce așezați canapeaua în locul dorit și îi cumpărați accesoriile de care are nevoie, tot ce vă mai rămâne de făcut este să optați și pentru câteva decorațiuni tematice. Ce vă recomandăm sunt tăvițele de lemn așezate pe mobilierul din jur, alături de câteva lumânări parfumate, plante și ghirlande luminoase. Aceste decorațiuni vor întregi aspectul casei și vor aduce plus de confort, ori de câte ori vă relaxați pe canapea.

Acum că ați aflat toate informațiile, sunteți gata de înfrumusețare? Noi așa sperăm! Pentru și mai multă inspirație, nu ezitați să navigați mediul online.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300... Breaking News | Incendiu în Parlamentul României. Un individ a aruncat cu benzină. 300 de persoane au fost evacuate
spotmedia.ro
Rușii sunt rugați să ajute și în pauzele de muncă la creșterea natalității Rușii sunt rugați să ajute și în pauzele de muncă la creșterea natalității
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si