Top județe coronavirus, 10 august: Bucureștiul ocupă primul loc la numărul cazurilor noi de coronavirus pe județe (132). Capitala este urmată de Prahova (60), Vrancea (47) și Brașov (44).

În mod surprinzător, cinci județe din România au raportat zero cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore: este vorba de Covasna, Harghita, Sălaj, Satu-Mare și Caraș-Severin.

Bilanț coronavirus, 10 august: 29 de decese

Bilanț coronavirus, 10 august:  779 de noi cazuri de coronavirus  au fost depistate în România în ultimele 24 de ore din doar 6.607 teste prelucrate, iar alte 29 de decese au fost raportate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Din totalul de 7.763 de persoane internate în spitalele din România, un număr de 476 pacienți se află la Terapie Intensivă, fiind un nou record de la începutul pandemiei.

Citeste si:   Medicul Alexandru Rafila: Este posibil ca vaccinul să NU se administreze într-o singură doză

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 779 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV- 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. 

Bilanț coronavirus, 10 august: de unde provin victimele

Până astăzi, 2729 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si