Berbec

Berbecii sunt extrem de ghinionisti si de aceea trebuie sa stie ca nu vor primi nimic fara sa munceasca, nu vor castiga la loto si nici la alte jocuri de noroc. Trebuie sa se bazeze pe fortele proprii, pentru ca doar asa vor putea avea parte de realizari. Nimeni nu va va oferi nimic si de aceea trebuie sa va dati interesul si sa munciti pentru ceea ce va doriti.

Acest ghinion le poate da total viata peste cap celor lenesi.

Taur

Desi sunt puternici si determinati, pe plan financiar Taurii nu au prea mult noroc la bani. Oricat de mult ar incerca sa isi inmulteasca veniturile, nu reusesc sub nicio forma, iar acest lucru ii deprima de cele mai multe ori. Acesta este cel mai mare ghinion al Taurilor. Desi sunt extrem de inteligenti si capabili de a investi, pare ca niciodata nu pot avea parte de castiguri si de aceea cel mai indicat este sa lase totul pe mainile altora, astfel reusind sa aiba parte de castiguri. Taurii gandesc, iar altii aplica.

Rac

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Atunci cand vine vorba de job, Racul nu este o zodie prea norocoasa si de aceea trebuie sa aiba mare grija la acest aspect. Pentru a reusi sa amelioreze acest ghinion, Racii ar trebui sa poarte in permanenta piese vestimentare sau accesorii rosii.

Fecioara

Fecioarele sunt ghinioniste atunci cand vine vorba de silueta. Trebuie sa aiba in permanenta grija la ce mananca, iar acest lucru nu le convine prea mult.

De asemenea, este indicat ca nativii acestei zodii sa evite mesele bogate si preparatele uleioase, deoarece le poate da organismul peste cap din foarte multe puncte de vedere.

Varsator

Varsatorii sunt extrem de ghinionisti si de aceea le este greu sa isi intemeieze o familie.
Pun munca mereu pe primul plan si de aceea partenerii lor nu sunt extrem de incantati de acest aspect.
Raman mereu singuri si, cu toate ca promit ca nu vor mai face aceleasi greseli, nu au cum sa combata acest ghinion nativ…

Pesti

Pestii trebuie sa aiba mare grija la sanatate, deoarece sunt extrem de ghinionisti in aceasta privinta.
Sunt extrem de predispusi la raceli severe si de aceea trebuie sa aiba mare grija, chiar si la temperatura apei pe care o beau.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si