Close sidebar
Close sidebar

Topul Celor Mai Neobișnuite Tematici de Sloturi Online

Popularitatea sloturilor se datorează în mare măsură temelor variate create de producătorii acestora. Printre cele mai îndrăgite se numără fără îndoială sloturile cu tematică de fructe, care aduc pe ecran simboluri norocoase precum, lămâi, şeptari şi clopoţei.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Următoarele pe listă sunt jocurile de pacanlele gratis cu temele istorice, în special cele care pun în valoare civilizația Egiptului, dar și adaptările cinematografice ale filmelor celebre sau evenimentele sportive.

Practic, în marea diversitate de sloturi disponibile în cazinouri internaționale, poți întâlni aproape orice temă, fie că este posibilă sau imposibilă, așa că ai o gamă largă de opțiuni din care să alegi.

Și, desigur, în această varietate se strecoară și teme considerate ciudate de către jucătorii de sloturi.

Multe dintre acestea sunt sloturi gratuite pe SlotsCalendar, deci poți să le încerci fără să investești un leu.

În articolul de mai jos, ne propunem să îți oferim detalii despre aceste sloturi mai puțin obișnuite. Așadar, dacă ești curios să afli care sunt acestea, te invităm să citești cu atenție.

1. Cyrus the Virus

Cine s-ar fi gândit că un joc cu germeni microscopici poate să fie atât de distractiv.

Cyrus the Virus este un slot colorat și cu adevărat nebunesc cu temă științifică, dezvoltat de compania scandinavă Yggdrasil.

Învârte diferite microorganisme pentru a-ți testa norocul pe 10 linii de plată, cu pariuri disponibile între 10 și 40 de monede. Chiar dacă acest joc nu impresionează prin caracteristici bonus extinse, tema este mai mult decât captivantă.

2. Leprechaun Goes to Hell

Emblematicii spiriduși irlandezi sunt adesea sinonimi cu norocul, de aceea sunt motive frecvente pentru temele de slot.

Cu toate acestea, acest slot este cel mai ciudat joc su spiriduși pe care îl vei găsi vreodată pe internet.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Leprechaun Goes to Hell, este slotul cu spiridușul care a avut ghinionul să ajungă în iad, unde se plimbă ci Evilene, o diavoliță seducătoare. Acest joc are 5 role ți 25 de linii de plată, deci este destul de accesibil.

3. EggOMatic

Acest joc palpitant cu 5 role și 20 linii de plată este plasat într-o fabrică de ouă de înaltă tehnologie, completă cu patru tipuri diferite de bonusuri, toate simbolizate de ouă: Oua Rotative Gratuite, Oua Cu Wild-uri Răspândite, Oua cu Câștiguri în Bani și Oua Surpriză. Fanii de sloturi vor fi nerăbdători să joace acest joc.

4. KGB Bears

KBG Bears are o tematică inedită ce pare chiar ireală. Imaginează-și că agenții KGB-ului rus din Războiul Rece al anilor 80 sunt urși. Agenții urși pe numele lor Lavrentiy, Vitalli, Tamara și Kovalyov vor fi responsabili pentru rundele tale bonus.

Acest slot cu 5 role și 50 de linii de plată prezintă o oportunitate unică de câștig și de experimentarea unei teme neașteptate. Fii pregătit pentru un episod de spionaj simpatic!

5. Frog Grog

Chiar dacă Frog Gros nu este despre broaște bete, jocul este suficient de bizar încât să se încadreze în topul nostru. Cu acest joc vei avea șansa să intri într-un laborator mistic cu poțiuni care garantează o experiență magică și plină de broaște.

Când activezi caracteristica extra numită Râgâiala Broaștei (Frog Burp), aceasta devine albastră și emană un fum mov care șterge simbolurile și le înlocuiește cu altele noi. Practic, îți oferă șanse și mai mari pentru combinații câștigătoare!

6. Pablo Picasslot

Există un număr surprinzător de jocuri cu tematică artistică și literară, dar Pablo Picasslot trebuie să fie cel mai ciudat dintre ele. Ajutat de pictorul ciudat, dar elegant, Pablo Picasslot, rotește rolele pentru a vedea dacă poți crea o capodoperă.

Wild-urile pictate apar sub formă de cadre în jurul anumitor pătrate, transformându-le în versiuni amuzante cu mustăți ale unor picturi faimoase.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Funcțiile bonus includ runde gratuite și caracteristica Capodopere, în care picturile selectate dezvăluie chei pentru a deschide comoară plină de bani.

7. Scarface

Say hello to my little friend, este fraza celebră ce poate prezenta slotul Scarface! Există destul de multe jocuri deomo tematice de film, dar Scarface iese în evidență prin stilul său violent și dialogurile pline de furie.

Un lucru pe care l-am găsit extrem de amuzant este jocul bonus "Say Hello To My Little Friend", unde trebuie să-l protejezi pe Tony Montana de asasini care avansează cu diferite arme. Cu siguranță vei avea o experiență extraordinară!

Printre sloturile normale de la cazinouri online, vei întâlni câteva pe care ți le-am prezentat în acest articol. Cine știe multe dintre ele vin la pachet cu bonusuri casino!

Indiferent că fac aluzie la personaje sau filme cunoscute, credem că multe dintre acestea merită măcar câteva spinări în varianta demo. Nu ezita să le încerci și să te distrezi pe măsura limitelor tale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI