Chirii Cluj UNTOLD 2022. Ultimele date ale platformelor de cazare au găsit că gradul de ocupare al unităților de cazare din Cluj era, la începutul lunii iulie de 73% în perioada celor zile de festival. Cei care participă la Untold 2022 și nu au încă chirie ar trebui să se grăbească.

chirii Cluj UNTOLD 2022

Untold 2022

Care sunt cele mai mari chirii din Cluj pentru perioada UNTOLD 2022

Iubitorii de muzică electronică vor lua cu asalt Clujul, iar proprietarii de hoteluri, pensiuni și apartamente profită de această activitate și au crescut prețurile de închiriere. Cei mai mulți dintre aceștia cer pentru o noapte de cazare și 5.000 de lei.

Un apartament de 115 metri pătrați, format din trei dormitoare, o bucătărie, dotată cu mașină de spălat vase, cuptor cu microunde se închiriază pentru două persoane la prețul de 17.640 de lei pentru patru nopți de festival. Cei care doresc să împartă cheltuielile cu alți 10 prieteni prețul se ridică la 18.900 de lei sau 3.850 de euro, adică 385 euro de persoană.

Un astfel de apartament este situat la 1,3 kilometri de centrul Clujului. 

Citeste si: Coafuri la modă pentru Untold

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai există și posibilitatea închirierii unei vile pentru șase persoane, dar în acest caz costul este mai mare. 

Clujenii aleg să-și închirieze apartamentele în perioada festivalului

Festivalul Untold se desfășoară în acest an în perioada 4 și 7 august la Cluj-Napoca pe stadionul Cluj Arena, unde vor exista opt scene. Prețul unui bilet general pentru o zi pornește de la 50 de euro, iar prețul unui abonament pentru toată perioada festivalului ajunge la 159 de euro pentru o persoană.

Citeste si: Cazarea la UNTOLD, moft exclusivist

Untold este cel mai mare festival de muzică electronică și pop din România, care se clasează printre cele mai importante festivaluri la nivel internațional.

În anul 2021, cererea de închirieri ale locuințelor a fost una uriașă, fiind vorba despre persoane care au venit din peste 100 de țări. Astfel că și în acest an proprietarii de apartamente aleg să își închirieze locuințele pentru Untold cu prețuri piperate. 

Citeste si: VIDEO- Joi incepe festivalul Neversea. Vezi ce surprize au pregătit organizatorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si