In timp ce ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii de duminica de la ora 11:00 pana marti la ora 21:00 in 23 de judete si in Capitala, un fenomen rar intalnit in Romania a surprins localnicii dintr-o localitate din Bihor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O tornada a fost surprinsa de un bihorean in jurul orei 13.30.  "Am observat-o tarziu, cand se ridica de la pamant. Filmarea a fost facuta din Nimaiesti, spre zona Soimus, Delani, Petreasa, Pocola", a explicat Madalin Hint, conform ebihoreanul.ro.

Va reamintim ca in intervalul  08 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21 meteorologii semnaleaza instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate de apa.

"In intervalul mentionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina. Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp", anunta ANM.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si