Close sidebar
Close sidebar

Tornada filmata in Bihor! Fenomenele extrem, tot mai dese in Romania

Un localnic din Bihor a surprins in imagini o tornada! El a postat imaginile pe internet, iar oamenii sunt ingrijorati de prezenta acestor fenomene extreme.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In timp ce ANM a emis o avertizare cod galben de ploi si vijelii de duminica de la ora 11:00 pana marti la ora 21:00 in 23 de judete si in Capitala, un fenomen rar intalnit in Romania a surprins localnicii dintr-o localitate din Bihor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O tornada a fost surprinsa de un bihorean in jurul orei 13.30.  "Am observat-o tarziu, cand se ridica de la pamant. Filmarea a fost facuta din Nimaiesti, spre zona Soimus, Delani, Petreasa, Pocola", a explicat Madalin Hint, conform ebihoreanul.ro.

Va reamintim ca in intervalul  08 iulie, ora 11 – 10 iulie, ora 21 meteorologii semnaleaza instabilitate atmosferica accentuata si cantitati insemnate de apa.

"In intervalul mentionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si pe arii restranse caderi de grindina. Prin acumulare sau in intervale scurte de timp se vor inregistra cantitati de apa de peste 25 l/mp si izolat 40…50 l/mp", anunta ANM.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI