Close sidebar
Close sidebar

Tornadele sunt doar inceputul! Avertismentul sumbru al meteorologilor: Nimic nu va mai fi la fel

Tornadele care au maturat Romania si au ucis 8 oameni sunt doar inceputul sfarsitului, e avertismentul sumbru al meteorologilor, care spun ca in cativa ani nimic nu va mai fi la fel. Vom avea doar doua anotimpuri extreme, zone aride si orase intregi care nu vor mai putea fi locuite.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum 11 zile o furtuna violenta a maturat vestul tarii. 8 oameni au murit si 67 au fost raniti sub greutatea panourilor publicitare si a acoperisturilor smulse de vantul care a batut si cu 100 de km/h.

Patru TIR-uri s-au rasturnat si mai multe acoperisuri smulse de vant au fost aruncate peste masinile parcate. Terasele din centrul istoric al Timisoarei au fost ravasite de vant, iar oamenii au fugit unde au vazut cu ochii ca sa se adaposteasca de rafalele de vant dezlantuite.

„Am avut mai multe furtuni care s-au organizat, nu atat de complex ca in cazul nui ciclon, insa a fost de asa natura incat la cateva ore de la formare au maturat vestul tarii”, explica climatolog Roxana Bojariu.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Meteorologii nu au vesti bune. Urmariti totul in materialul video de mai jos:

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI