Close sidebar
Close sidebar

Tortionarul Ioan Ficior a murit azi in puscarie. Avea 90 de ani si ispasea o pedeapsa de 20 de ani!

Omul care a distrus mai multe vieti si a terorizat detinutii inchis in lagarul de munca de la Periprava a murit astazi, in puscarie, la 90 de ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tortionarul Ioan Ficior era internat la spitalul Penitenciarului Jilava, acolo unde si-a gasit si sfarsitul. El era condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crimele comise.

El se face vinovat de moartea a 103 detinuti inchisi in lagarul de munca de la Periprava, acolo unde a fost comandant. Pe langa sentinta la inchisoare, el a fost obligat si la plata a 310.000 de euro, despagubiri catre supravietuitorii pe care i-a torturat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ioan Ficior a devenit la acea data al doilea tortionar condamnat dupa Alexandru Visinescu.

Pe lange cei 103 detinuti ucisi prin tortura, multi altii au supravietuit batailor si infometarii, ajungand sa-si spuna in prezent povestile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI