Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Tot ce își doresc de Crăciun este o sticlă de suc și un cozonac pe masă

Dacă sunteți acum în fața televizorului, aveți brad împodobit și în casă miroase a bucate alese, stați puțin pe loc. Aveți deja mai mult decât alții au visat vreodată. Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, se încheie astăzi la Butoiești. Urmăriți mărturia unei mame care dacă ar putea, ar face din fiecare zi Crăciun pentru fetele ei. Să nu le mai uite Moșul niciodată...

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Vă spun sincer, dacă rămâne de la ei, mănânc și eu, dacă nu, nu. Câteodată poate rămâne zgârciul. Ăla dacă rămâne, eu îl mănânc, atâta. Decât eu singură muncesc pentru ele. Ce să fac? Să le las? Nu. Muncesc, cât o-i putea. Cât de cât să aibă și ele traiul de azi pe mâine. Le spun că mâncai, le spun că sunt sătulă și asta e, ce pot să fac? Nu am nicio putere."

Își doresc lucruri simple

Ce cuvinte să alegi când și tăcerea e destul să zgudui o lume așa de fragilă? În ce vorbe ați îmbrăca durerea acestei mame? Bâjbâind după normal, tremurând de frustrare.



"De exemplu poate ele vor mai mult, și eu vreau, să am și eu o sticlă de suc pe masă, să iau și eu un cozonac.  N-am nicio putere. Deci îmi pare rău de ele, dar nu pot!"

Citește și: Mesaje originale pentru Ajunul Crăciunului 2022: Urări, felicitări și imagini cu text

"- Ați reușit să împodobiți un pic prin casă?

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

- Ele au împodobit. Un pic au împodobit și ele că le-a dat doamna de la școală.

Le-a dat brad doamna, le-a dat instalație, să aibă și ele. Că știe că nu au..."

Ultima zi a campaniei de Crăciun

E un univers firav cel care leagănă aceste povești. O vorbă în plus, o privire mai aspră, pot prăpădi sufletul lor.

Citește și: O casă din Târgoviște s-a făcut scrum în prag de sărbători

Dacă ați ajuns până aici, țineți minte să nu ridicați piatra. Întindeți mâna, dacă puteți, să ajutați. Și neapărat s-o faceți cu grijă pentru inima lor.

Citește și: Urări de Ajunul Crăciunului 2022: Mesaje și felicitări frumoase pentru ziua în care vine Moș Crăciun

Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, a ajuns la final. Dacă aveți lacrimi în ochi sau măcar vă bucurați altfel de Crăciunul vostru, nu-i uitați pe acești oameni. Voi le puteți alina, în liniște, durerea, donând orice sumă în conturile afișate pe ecran. Dăruiește Crăciun acolo unde... nu există!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI