Pentru ca s-a nascut cu malformatii, Katya Badaeva a fost abandonata la nastere de mama ei. Fata a ajuns intr-un orfelinat din sud-vestul Rusiei, iar la varsta de 17 ania apelat la o emisiune TV pentru a-si regasi mama.

Prin intermediul

emisunii Pust Govoriat, Katya si-a gasit mama. Femeia, care locuieste intr-un sat, i-a spus fiicei sale ca o va accepta si o va primi in sfarsit acasa daca isi va schimba infatisarea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Ca sa vii in familia noastra trebuie sa ai o fata normala", i-a spus, fara niciun menajament, femeia.
Nadezhda, care mai are trei copii sanatosi, a aparut alaturi de Katya la emisiune. Adolescenta a acceptat imediat sa fioe supusa unei operatii estetice si era la un pas de a-si indeplini visul de o viata. Din pacate, in timpul operatiei ea a asuferit o aritmie cardiaca si inima ei a incetat sa mai bata.

Medicii au incercat in zadar sa o resusciteze.

Nadezhda nu a parut foarte afectata de moartea fiicei sale si nici nu ii invinuieste pe medicii care au efectiat operatie.


"Nu pot sa imi aduc copilul inapoi. Inainte de operatie, medicii i-au facut toate analizele. Atatea zile i-a dat Dumnezeu!", a declarat femeia potrivit Daily Mail. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si