Close sidebar
Close sidebar

Tot satul l-a condus pe ultimul drum pe Gabriel, baiatul de 16 ani omorat la Ploscuteni

Zi trista astazi pentru familia baiatului de 16 ani ucis in bataie la Ploscuteni, dar si pentru toata suflarea din aceasta comunitate, cu totii petrecandu-l pe ultimul drum pe Gabriel Mare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cortegiul funerar a plecat de la locuinta baiatului, acolo unde tatal si ceilalti sapte frati ai adolescentului plecat mult prea devreme langa ingeri si-au luat ramas bun de la Gabriel.  Zeci de copii cu coroane de flori au strabatut comuna pana la biserica catolica din Ploscuteni, unde a fost oficiata slujba de inmormantare.

Indurerati de pierderea prietenului lor bun, multi dintre ei au izbucnit in plans atunci cand preotul a vorbit asistentei despre acest copil nevinovat, victima a gestului necugetat al unui alt tanar din sat aflat acum dupa gratii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In drumul spre cimitir, Gabriel Mare a fost aplaudat la scena deschisa de oamenii foarte multi care l-au insotit. La funerarii a fost prezent si primarul comunei, Stefan Solomon. De astazi, baiatul de 16 ani isi va dormi somnul de veci in cimitirul din Ploscuteni. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Sursa: vrancea24
Poze: vrancea24

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI