Close sidebar
Close sidebar

Toti au ramas socati cand mireasa asta s-a asezat in genunchi pe ringul de dans si a inceput sa tipe, tinandu-se cu mainile de cap. Au dus-o de urgenta la spital!

Mireasa din imaginile alaturate a avut parte de o surpriza neplacuta chiar in ziua nuntii insa, din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru ea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara, pe nume Kelly, se afla la petrecerea ei, chiar in mijlocul invitatilor, in momentul in care a inceput sa se comporte ciudat. Incepuse sa fie confuza, schita cu greu zambetele si avea dificultati in a se concentra.

Mama ei observase ca nu este in apele ei chiar de dimineata, insa de frica sa nu strice ceva nu a intrebat-o ce se petrece. Totul a culminat cu momentul in care Kelly a cazut in genunchi pe ringul de dans si a inceput sa tipe necontrolat, tinandu-se cu mainile de cap.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Proaspatul ei sot si cativa prieteni au dus-o de urgenta la un spital, unde au stat cu sufletul la gura ca sa afle ce s-a intamplat. Medicul a consultat-o, s-a uitat la capul ei, iar in momentul in care i-a dat parul la o parte a descoperit in partea din spate, la ceafa, un lucru socant.

Kelly avea acolo o larva de taun, lunga de peste un centimetru, care probabil se infiltrase in pielea ei intr-o excursie in Costa Rica, unde facuse petrecerea burlacilor.

Din fericire operatiunea de extragere nu a durat decat cateva minute, iar seara a putut continua intr-o nota vesela.

Sursa stire: Kanald.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI