Anuntul a fost facut la inceputul sedintei de Guvern de astazi. "Pentru ca apreciem si vrem sa incurajam performantele scolare, vom aproba astazi stimulente financiare pentru absolventii care au obtinut media 10 atat la Evaluarea Nationala, cat si la examenul de Bacalaureat", a spus Dancila.

Potrivit sefei Executivului, sustinerea copiilor si a tinerilor cu performante scolare este un obiectiv al politicilor educationale promovate de Guvern si care este in acord cu programul de guvernare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La Bacalaureat sunt 132 de elevi care au obtinut media 10, in timp ce la Evaluarea Nationala sunt 345 de elevi care au reusit sa ia note de 10 pe linie. 

Guvernul a aprobat, joi, acordarea de stimulente financiare de cate 1.000 de lei pentru absolventii cu media 10 la Evaluarea nationala si cate 3.000 de lei pentru cei cu 10 la Bacalaureat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si