Toti tinerii romani fac greseala asta la casatorie! E un mare pacat sa ai doua perechi de nasi
Multe cupluri aleg pentru cununia lor doua perechi de nasi. Parintele Ilie Cleopa avertiza ca faptul constituie un mare pacat.
”Sa va feriti la nunta si la botez sa puneti nasi multi! Ca te-ai facut rudenie cu toti aceia, rudenie spirituala, si copiii vostri în veac nu se mai pot lua în casatorie!”, spunea parintele Ilie Cleopa, potrivit crestinortodox.ro.
"Mare pacat fac preotii si crestinii aceia care pun nasi multi la nunta, cum am auzit prin Bucovina, ca au pus 40 de nasi la o nunta. Nebunie nemaipomenita! Toti se fac rudenii. Copiii lor nu se mai pot lua în veac în casatorie! Cine v-a învatat sa puneti multi nasi la nunta? Ca sa iasa parale multe? Te duci în gheena, în iad!”, avertiza parintele.
Canoanele ortodoxe precizeaza clar ca o singura pereche de nasi este suficienta. ”Trebuie sa stiti lucrul acesta, ca va bagati în gheena, daca va puneti nasi multi si va faceti rudenii si pe urma copiii sau nepotii vostri se iau în casatorie. Voi raspundeti!” – avertiza arhimandritul Ilie Cleopa.

"Mare pacat fac preotii si crestinii aceia care pun nasi multi la nunta, cum am auzit prin Bucovina, ca au pus 40 de nasi la o nunta.

Nebunie nemaipomenita! Toti se fac rudenii. Copiii lor nu se mai pot lua în veac în casatorie! Cine v-a învatat sa puneti multi nasi la nunta? Ca sa iasa parale multe? Te duci în gheena, în iad!”, avertiza parintele.

Canoanele ortodoxe precizeaza clar ca o singura pereche de nasi este suficienta. ”Trebuie sa stiti lucrul acesta, ca va bagati în gheena, daca va puneti nasi multi si va faceti rudenii si pe urma copiii sau nepotii vostri se iau în casatorie.

Voi raspundeti!” – avertiza arhimandritul Ilie Cleopa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si