Fostul mare atacant italian, Salvatore "Toto" Schilacci, era internat de la începutul lunii septembrie într-un spital din Palermo pentru tratamentul cancerului de colon.

Citește și: A murit Gigi Mulțescu! Fostul antrenor de la Dinamo avea 72 de ani și suferea de o boală grea

Schillaci a fost golgheterul Cupei Mondiale din 1990, cu 6 goluri marcate pentru Italia.

La acea vreme, a câștigat bronzul mondial cu „Squadra Azzurra”, după ce a marcat golul victoriei în finala mică, Italia- Anglia 2-1.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Tot în 1990, Schillaci a câștigat Cupa UEFA cu Juventus, acolo unde a fost coleg cu Nicolo Napoli.

Salvatore Schillaci s-a stins astăzi la vârsta de 59 de ani, după ce a contractat o pneumonie și se afla în stare foarte gravă de mai multe zile.

De-a lungul carierei sale, Schillaci a jucat pentru Messina (1982–1989), Juventus (1989–1992), Internazionale (1992–1994) și Júbilo Iwata (1994–1997).

Clubul Juventus a postat astăzi, pe rețelele sociale, un videoclip cu golurile lui Schillaci care i-au adus gloria în fotbalul mondial:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si