Close sidebar
Close sidebar

"Totul a durat câteva secunde" Mărturia șocantă a adolescentului, suspect principal în cazul uciderii româncei din Italia. Le-a spus polițiștilor cum a omorât-o pe Maria

Adolescentul de 17 ani, acuzat că a ucis-o pe românca de 42 de ani, în Italia, a făcut declarații șocante în fața autorităților.

Elena Tasca,

Mărturia șocantă a adolescentului, suspect principal în cazul uciderii româncei din Italia

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În urmă cu câteva zile, Maria, o râmâncă în vârstă de 42 de ani, a fost găsită făr suflare într-o vilă din Italia. Trebuie menționat că femeia era căutată de o săptămână. Ca urmare a primelor verificări, autoritățile au decoperit că femeia a fost ucisă dintr-o singură mișcare de wrestling.

Principalul suspect în cazul crimei este un adolescent de 17 ani, care ar avea origini albaneze. Potrivit presei italiene, milano.corriere.it, tânărul ar fi mărturisit cum a ucis-o pe româncă.

Maria Campai, românca ucisă în Italia

Adolescentul, principal suspect, ar fi mărturisit crima: "Totul a durat câteva secunde"

Potrivit informațiilor transmise de autortiățile din Italia, se pare că românca a fost contactă de adolescent pe internet.

Tânărul, în vârstă de 17 ani, a convins-o pe Maria, în vârstă de 42 de ani, să se întâlnească cu el în centrul orașului Viadana, un oraș din zona Mantova (Italia).

Citeste si: A nins în România! Unde s-a depus un strat consistent de zăpadă: „Am intervenit cu utilajele de deszăpezire”- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Detalii şocante din ancheta uciderii româncei din Italia. Criminalul a omorât-o cu o mișcare de wrestling. Ce a făcut după crimă- antena3.ro

După ce ar fi avut o întâlnire intimă, adolescentul ar fi ucis-o cu sânge rece pe Maria și apoi i-a ascuns cadavrul într-o vile nelocuite din apropierea locuinței sale.

Cercetările au scos la iveală faptul că adolescentul și-ar fi premeditat crima. În istoricul căutărilor sale se afla cercetarea macabră „ cum să ucizi cu mâinile goale ”. Adolescentul ar fi ucis-o pe Maria dintr-o singură mișcare de wrestling, sport de care acesta era pasioant.

În fața autorităților, tânărul, care ar avea origini albaneze, a mărturit că a vrut să vadă cum este să ucizi și că durata crimei a fost de câteva secunde.

Am vrut să știu cum e să ucizi. Totul a durat câteva secunde, ar fi declarat tânărul în fața autorităților.

După ce ar fi ucis-o pe Maria, tânărul și-a văzut liniștit de viață.

A mers acasă, la școală, la sală și a postat pe rețelele sociale cum petrece timp cu familia. Date din anchetă au devăluit că adolescentul nu se afla sub efectul vreunui drog în momentul în care a ucis-o pe Maria, fiind conştient de faptele sale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI