Close sidebar
Close sidebar

Tradiția de a fura mireasa a luat o întorsătură neașteptată, la Buzău! Poliția a intervenit imediat. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu tinerii care au intrat în jocul mirilor

Cinci tineri au furat mireasa, la Buzău, dar au ajuns să fie amendați de poliție. Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul de la miezul nopții, prin care aceștia au dorit respectarea tradiției?

Elena Tasca,

Foto simbol

[Sursa foto: Freepik/istockphotos]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acțiunea unor tineri de a respecta tradiția de a fura mireasa de la nuntă a luat o întorsătură neașteptată, la Buzău. Cinci tineri, angajați ai unei societăți de divertisment, au furat mireasa îmbrăcați în militari și cu arme în mâini, iar în trafic au fost opriți de polițiști. Cum s-a încheiat incidentul?

Au furat mireasa și au fost opriți de poliție

Petrecerea de nuntă a unui cuplu a implicat și intervenția polițiștilor, în timp ce se respecta tradiția de a se fura mireasa. Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la miezul nopții. Mireasa, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost furată de cinci tineri, angajați ai unei societăți comerciale de divertisment din Brăila. 

Citește și: 8 ani de la moartea lui Sebastian Papaiani. Motivul pentru care nu a mai ținut legătura cu fiul lui în ultimii ani de viață

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au furat mireasa îmbrăcați în echipament de militari și având în posesie arme de jucărie. 

În timp ce se deplasau cu mașina, ieșiți pe geamurile autoturismului cu armele în mână, au fost opriți de polițiști, care i-au sancționat contravențional.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Citește și: "Nu am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a lovit mortal pe ofițerul SPP! Vatmanul a mărturisit cum s-a petrecut accidentul: "Am făcut tot posibilul să îl evit"

Ce au transmis autoritățile

"În noaptea de sâmbătă, 21/22 septembrie a.c., în jurul orei 00.00, un echipaj de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a depistat în trafic un autovehicul, ai cărui pasageri erau ieşiţi din habitaclul maşinii pe timpul deplasării, fără a avea cuplate centuri de siguranţă.

Aceştia purtau echipament de tip combat, iar în mâini ţineau replici ale unor arme. Poliţiştii au oprit autovehiculul pentru control, stabilind că ocupanţii acestuia sunt 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, din Bucureşti, Prahova şi Tulcea. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că tinerii reprezintă o societate comercială, ce are ca domeniu de lucru înregistrat 'alte activităţi recreative şi distractive.

Bărbaţii au precizat că au fost contractaţi de către o tânără, de 22 de ani, din Brăila, să o preia de la un local dintr-o comună a judeţului Buzău, unde avea loc petrecerea pentru marcarea oficierii căsătoriei acesteia. Momentul ar fi făcut parte din desfăşurarea unor elemente de tradiţie.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

În urma controlului, poliţiştii au constatat că armele ţinute în mână de bărbaţi pe timpul deplasării erau machete din material plastic negre, fără a fi descoperite alte obiecte de interes în interiorul maşinii.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional şi le-au fost prelucrate normele de convieţuire socială, de circulaţie pe drumurile publice, dar şi prevederile Codului Penal, cu menţiunea că nerespectarea acestora atrage după sine răspunderea contravenţională sau penală, după caz", se arată în comunicatul transmis de IPJ. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI