Cu toate că s-au plâns de preţurile piperate, nu au lăsat în urmă nicio bucată de caltaboş sau slănină. La mare căutare au fost şi cozonacii sau brînza de oaie şi de capră.

Batalia cea mare s-a dat la tarabele cu cozonaci facuti de gospodinele din Sibiu in cuptoarele de acasa, la foc cu lemne. Framantati si umpluti dupa retete pastrate cu sfintenie din strabuni, au avut o trecere fantastica.

De la cozonaci si paine, coada s-a mutat la carnuri si afumaturi.  Carnatii, slanina, toba si caltabosii au trecut ca painea calda. In trei ore, s-au golit tarabele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Merg foarte bine vanzarile astazi. La ora asta a mai ramas putin carnat si niste slanina. E foarte bine.. e ok. Ce ati terminat? Toba, caltabosul, pastrama. Toate au mers excelent", a spus un producator.

Un kilogram de carnati s-a vandut cu 20, pana la 40 de lei kilogramul, ciolanul afumat cu 15 lei, toba de casa cu 25 de lei, iar antricotul cu 35 de lei pe kilogram.

La mare cautare sunt si branzeturile. 25 de lei costa kilogramul de telemea.

Numai in aceasta patiserie se coc cate 4-500 de cozonaci pe zi. Unii sunt vanduti direct aici, altii vor ajunge, prin curier, la clienti acasa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si