Potrivit unui comunicat transmis, sambata, de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, pe mai multe artere din tara traficul inregistreaza valori crescute.

Astfel, in judetul Prahova, traficul rutier este intens pe DN1. Pe sensul de mers catre Brasov se circula in coloana intre Nistoresti si Comarnic, dar si intre Sinaia si Busteni, iar in sens invers intre Azuga si Busteni.

Politistii recomanda ruta alternativa DN1A Ploiesti- Cheia- Sacele, pe care este usor aglomerat in Valenii de Munte.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

De asemenea, in judetul Brasov, autovehiculele ruleaza cu viteza redusa pe DN73, in zona Bran. Aglomeratie exista si pe DN1E, la intrarea in Rasnov dinspre Poiana Brasov, din cauza masinilor parcate pe marginea drumului.

In judetul Constanta, se circula cu viteza mai mica decat in mod obisnuit pe DN39, in localitatile 2 Mai si Vama Veche, deoarece trecerile pentru pietoni sunt intens folosite.

Probleme de trafic se mai inregistreaza, potrivit sursei citate, in judetul Harghita, din cauza manifestarilor de amploare prilejuite de sarbatoarea Rusaliilor Catolice, care a strans mii de pelerini la Sumuleu Mic.

"Din cauza numarului mare de mijloace de transport, se circula ingreunat pe drumurile nationale DN13A si DN12A, pe sensurile catre Miercurea Ciuc. Pentru ca, ulterior, numerosi participanti la sarbatoare vor porni catre Ghimes-Faget, circulatia se va intensifica pe DN12A, spre directia Comanesti”, se arata in comunicatul citat.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si