Trafic blocat în nordul Capitalei, după ce un marfar s-a defectat în dreptul barierei de la Petricani. Pietonii sunt nevoiți să traverseze printre vagoane, unii dintre ei chiar cu bicicleta. Coloane de mașini pe mai mulți kilometri s-au format, între cartierele Pipera și Lacul tei, după ce bariera de la Petricani a rămas coborâtă, luni după-amiază. 

Din primele informații, locomotiva ar fi defectă

"Un tren de marfă a rămas defect între Pantelimon și Băneasa, pe raza de acțiune a instalației de semnalizare și funcționare a barierelor de la trecerea la nivel cu calea ferată din zona Petricani. 

Citește și: Un copil a fost salvat de la moarte în trenul Botoșani-București

Menționăm faptul că barierele de la pasajul rutier rămân în poziția orizontală,  cu interzicerea traficului rutier, până când operatorul național de transport feroviar de marfă trimite locomotivă de ajutor pentru tractarea trenului defect. 

În vederea redeschiderii traficul rutier dirijat în zona Petricani, reprezentanții Regionalei CF București au informat Poliția TF și au solicitat totodată colaborare și intervenție pentru dirijarea traficului în zona pasajului, până la sosirea locomotivei de ajutor și retragerea trenului din zona de acțiune a instalației de semnalizare pentru pasajul de la km 10+123. 

Citește și: Tragedie într-o gară din Italia! O tânără a fost spulberată de tren după ce a încercat să ia un obiect de pe șine

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare participanților la traficul rutier. De asemenea, facem mențiunea că ținem permanent legătura cu operatorul de feroviar marfă, astfel încât trenul rămas defect să fie retras din zona respectivă în cel mai scurt timp.", a precizat CFR, într-un comunicat. 

Un copil a fost salvat de la moarte în trenul Botoșani-București

Un băiat, în vârstă de doi ani, a fost salvat în ultima clipă de lucrătorii de la Poliţia Feroviară.

Minorul nu a mai putut respira după ce s-a înecat cu o bomboană. 

Copilul de doar doi ani  a fost la un pas de a muri.  Autoritățile au intervenit de urgență pentru a-i salva viața după ce se înecase cu o bomboană.

Citește și: Un român a stârnit panică într-un aeroport din Italia. Cum a pus bărbatul autoritățile în alertă

În timp ce lucrătorii biroului efectuau serviciul de patrulare pe trenul de călători R5582 Botoșani – București Nord, în Stația CFR Verești s-au sesizat din oficiu și au intervenit de urgenta in cazul unui băiat în vârstă de 2 ani ce nu mai putea respira, deoarece se înecase cu o bomboană.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și:  Zeci de oameni, împietriți de durere la înmormântarea fetiței de 5 ani, găsită într-un sac de gunoi în Franța

Cu toții s-au mobilizat, iar în urma aplicării manevrei specifice, respectiv metoda „Heimlich”, au reușit scoaterea bomboanei din esofagul copilului.

Băiatul și-a revenit imediat și astfel și-a continuat călătoria către Bacău împreună cu bunica sa, fără a mai fi nevoie de solicitarea unui echipaj medical.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si