Accidentul rutier a avut loc luni, 13 martie 2023 pe DN1. Reprezentanții Centrului Info trafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române au transmis că pe DN1 București-Ploiești, în zona localității Otopeni, pe sensul de mers către Ploiești, a avut loc un accident rutier în urma căruia o mașină s-a răsturnat.

Citește și: Tentativă de sinucidere. Un bărbat a intrat în râul Olt, cu intenția de a-și lua viața. Oamenii legii au intervenit de urgență

În coliziune au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind răsturnat pe partea carosabilă. De asemnea, în urma impactului, o persoană a suferit leziuni și a fost evaluată de un echipaj medical la locul producerii incidentului rutier. La scurt timp după accident, traficul rutier în zonă s-a desfășurat doar pe banda trei a sensului către Ploiești.

Incident scandalos în trafic! Un taximetrist  a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni

Incident scandalos pe străzile din Botoșani. Un taximetrist a fost luat la bătaie pentru că nu ar fi acordat prioritate unor pietoni.

Pietonul, cel care este implicat în scandal, i-ar fi reproșat șoferului de taxi că nu i-a acordat prioritate. Supărat de cele întâmplate, taximetristul s-ar fi dat jos din mașină și ar fi sărit la bătaie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un bărbat a decedat într-un autobuz TUP Turda. Victima era cunoscută sub porecla de „Florinache”

În imaginile video surprinse de la fața locului se poate observa însă cum taximetristul este fugărit și este și pus la pământ.

Chiar șoferul de taxi a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a reclama ceea ce tocmai se întâmplase.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal în acest caz.

Citește și: ANPC intervine în disputa caselor de marcat automate din magazin: „Cred că este imperios necesară păstrarea caselor asistate direct de casier”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si