Accidentul s-a produs vineri în jurul orei 12.30, pe sensul catre Constanta al Autostrazii A2, la kilometrul 146. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Române, în accident au fost implicate un autotren, un autocamion si o autoutilitara.

În urma impactului, o persoana a decedat, iar trei au fost ranite, la ora transmiterii acestei stiri, echipele de interventie fiind la fata locului, mentioneaza sursa citata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Din primele informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza unui sofer care a adormit la volan, dar anchetatorii nu exclud nicio varianta.  Potrivit centrului Infotrafic, circulatia spre Constanta a fost deviata de la Fetesti pe DN 3B, prin Facaeni, catre DN2A Giurgeni- Constanta, scrie News.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si