UPDATE: Au fost blocate 2 benzi de circulatie pe Dorobanti.

Update 15:08: În urmă cu câteva minute, la faţa locului a ajuns Jandarmeria. E haos mare la casa Oanei Zăvoranu, unde s-au adunat o mulţime de persoane. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aseara, Oana Zavoranu a anuntat ca in postul Craciunului vrea sa faca un gest de omenie! Bruneta isi doneaza haine de firma, pantofi de mii de euro, ceasuri scumpe, accesorii extravagante, obiecte vestimentare pe care le-a purtat de cateva ori sau chiar niciodata, in prag de Sarbatori!

Mare impatimita a hainelor de brand, Oana vrea sa daruiasca si creatii de lux, in valoare de cateva sute de mii de euro, colectia ei de haine scumpe, genti de firme celebre, blugi, cizme, ochelari de soare, ceasuri scumpe, chiar si peruci!

Actul de binefacere al Zavorancei, facut, asa cum a sustinut ea, in memoria parintilor sai, a adus in fata apartamentului in care si-a depozitat diva produsele in jur de 600 de oameni in acest moment, motiv pentru femeia sa apeleze la o firma de paza specializata care sa mentina ordinea.

 

Isteria este atat de mare in acest moment, incat bodyguarzii abia reusesc sa stapaneasca multimea! Mai mult, la fata locului  sunt si mame cu copii in carucior care incearca sa intre in fata si sa aleaga cu o vestimentatie de lux de la vedeta.

Sursa: Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si