Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Trafic blocat pe DE 87, între localitatea Șendreni și Vădeni. A avut loc un accident între două autocamioane

Un accident rutier a avut loc între Șendreni și Vădeni. În urma acestuia, o persoană a fost rănită. Traficul este restricționat.

Ana-Maria Costea,

Trafic blocat pe DE 87, între localitatea Șendreni și Vădeni. A avut loc un accident între două autocamioane

[Sursa foto: obiectivbr.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că, pe fondul vântului puternic, s-ar fi dezintegrat remorca unui autocamion condusă de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din Pitești, ce se deplasa pe DE 87, dinspre Galați către Brăila, fiind proiectată într-un alt autocamion ce se deplasa regulamentar din sens opus.

In urma evenimentului nefericit a rezultat vătămarea corporală a șoferului autocamionului lovit, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Ialomița, ce a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În prezent, traficul a fost reluat pe un singur sens, circulându-se dirijat.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Știre inițială

Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112, cu privire la faptul că pe DE 87, între localitatea Șendreni și Vădeni, ar fi avut loc un accident rutier între două autocamioane. 

Din primele informații, fragmente metalice s-au desprins de la remorca unui camion, avariind alt autovehicul. O persoană a fost rănită. 

Traficul este blocat în totalitate. Se estimează că la ora 12:30 circulația va fi reluată.

Citește și: FOTO-Accident rutier în municipiul Botoșani. Doi tineri au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

O ambulanță care transporta un copil la spital s-a răsturnat pe șosea

În cursul zilei de luni, o ambulanță care transporta un copil la Spitalul Municipal din Urziceni s-a răsturnat pe șosea.

Evenimentul s-a produs după un impact cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate.

Au rezultat patru victime în urma incidentului: trei adulți conștienți și cooperanți, neîncarcerați și un  minor   în vârstă de 2 ani, inconștient.

Citește și: FOTO- O ambulanță care transporta un copil la spital s-a răsturnat pe șosea, în urma unui accident în Urziceni

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„În urma evenimentului rutier, ambulanța s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând patru victime: trei adulți conștienți, cooperanți și neîncarcerați și un minor cu vârsta de aproximativ 2 ani (pacient) inconștient. După evaluare, toate cele patru persoane au fost transportate la diferite unități spitalicești”  , a transmis  ISU Ialomița.

La fața locului au ajuns trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița.

Citește și: Șofer- urmărit de polițiști cu focuri de armă

Cercetările la fața locului sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI