Close sidebar
Close sidebar

Trafic blocat pe DN 2B, dupa ce doua TIR-uri au fost implicate intr-un accident. Unul dintre soferi era beat

Doi şoferi de TIR au fost răniţi după ce s-au ciocnit cu maşinile pe drumul naţional 2B, joi dimineaţă, unul dintre ei fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Traficul rutier este blocat în zona în care s-a produs accidentul.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, un şofer de 48 de ani din Arad, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti a intrat cu TIR-ul pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autotren, condus de un bărbat din judeţul Caraş Severin.
În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău, a menţionat sursa citată.
Şoferul din Arad se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform reprezentantului IPJ Buzău.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză şi au anunţat că circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, Doiniţa Mihalache, un şofer de 48 de ani din Arad, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti a intrat cu TIR-ul pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autotren, condus de un bărbat din judeţul Caraş

Severin. În urma impactului, ambii şoferi au fost răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Buzău.

Şoferul din Arad se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării rezultând o alcoolemie de 0,60 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform reprezentantului IPJ Buzău. Poliţiştii au întocmit un dosar penal în cauză şi au anunţat că circulaţia rutieră este blocată în zona accidentului, scrie News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI