Close sidebar
Close sidebar

Trafic blocat pe DN1 dupa un accident in care au fost implicate doua TIR-uri

Traficul a fost blocat vineri dimineata, pe DN1, intre Timisul de Sus si Predeal, in urma unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri, neinregistrandu-se insa victime. Poltistii estimeaza ca circulatia va fi reluata in aproximativ o jumatate de ora.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Din cauza unui eveniment rutier (doua autotrenuri s-au acrosat si au ramas de-a curmezisul pe carosabil), circulatia pe DN1 este oprita la km 146, intre Timisul de Sus si Predeal", anunta Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Reprezentantii INFOTRAFIC recomanda soferilor disciplina in trafic si sa respecte indicatiile politistilor rutieri prezenti la fata locului.

Sursa foto: Romania TV

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI