Mașina pe care femeia o conducea s-a răsturnat pe Valea Oltului pe sensul de mers Sibiu- Vâlcea. Femeia, dar și alți pasageri din mașină au fost grav răniți.

Trei persoane au fost grav rănite

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu a intervenit imediat pe Valea Oltului la ieșirea din localitatea Boița spre localitatea Lazaret după ce autoturism a intrat într-un cap de pod.

Două echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului dintre care unul cu medic, un echipaj SAJ și o autospecială de stingere.

Cele două echipaje SMURD au preluat două dintre victimele accidentului: o femeie de 45 de ani cu traumatism toracic și un bărbat de 52 de ani cu traumatism la picior şi conducătoarea autoturismului.

Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic la locul de muncă. Mihai a fost găsit fără suflare într-un canal

Tânăra de 21 de ani din Sibiu a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la stânga.

Primul accident pe podul peste Dunăre la Brăila, chiar în ziua inaugurării

Podul de peste Dunăre a fost deschis și inaugurat, iar primul accident a avut loc, chiar în prima zi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O tamponare s-a produs pe podul de peste Dunăre, chiar în prima zi de la inaugurare. Un șofer s-a oprit să facă o fotografie, moment în care mașina a fost lovită din spate. Cel mai scump obiectiv de infrastructură realizat în ultimii 30 de ani în România a fost inaugurat, ieri, la Brăila.

Podul peste Dunăre a fost deschis circulației rutiere începând tot de ieri, de la ora 13.00. Deocamdată, podul va fi deschis doar pe timpul zilei.

Citește și: Ea este fetița de 8 ani ucisă în accidentul de la școala din Wimbledon: ”Era adorată de toată lumea”

Al treilea cel mai mare pod suspendat din Europa va avea restricții de circulație. Sorin Grindeanu: "Un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii"

Podul suspendat de la Brăila este al treilea cel mai mare pod din Europa. Noul pod suspendat din țară va fi inaugurat astăzi printr-o ceremonie oficială. Imediat după finalizarea ceremoniei de inaugurare, circulația pe pod se va deschide circulația, care va fi restricționată. 

Joi este inaugurarea podului suspendat, peste Dunăre, de la Brăila.   La ceremonia de inaugurare vor participa peste 300 de persoane, printre care Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor și comisarul european pentru Transporturi.

La sfârșitul ceremoniei, la ora 13:00, circulația pe pod va fi deschisă. În declarația oferită astăzi la inaugurarea podului de peste Dunăre de la Brăila, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit despre succesul realizării acestui proiect și despre tot ce înseamnă acesta pentru România.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Un bărbat văduv și-a înlocuit soția cu o replică de marmură în mărime naturală- VIDEO

Podul a fost inaugurat ieri. Mesajul lui Sorin Grindeanu

”Astăzi trăim un moment special pentru infrastructura din România. În 2014 puţini credeau în reuşita acestui proiect. Iată că la 6 ani distanţă suntem aici împreună să  deschidem circulaţia  pe acest pod care leagă cele trei regiuni istorice. Este un pod pe care l-aş numi un pod al speranţei, un pod al unirii, al speranţelor pentru toţii românii, pe care şi le-au pus locuitorii în această lucrare de infrastructură unică în România şi în sud estul Europei.

Acest pod până la urmă este dovada că statul român ştie să investească şi să atragă bani europeni, ştie să abordeze strategic dezvoltarea regiunilor din România şi mai ales ştie să creeze oportunităţi pentru noi locuri de muncă. România îşi consolidează prin această lucrare de infrastructură inclusive rolul strategic la frontiera de est a Uniunii Europene şi a Alianţei Nord-Atlantice ”,  a declarat Sorin Grindeanu.

Citește și: Slatina: O femeie a murit după ce a căzut de la etajul şapte al unui bloc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si