Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, din cauza numarului foarte mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre capitala, se circula in coloana, bara la bara, pe DN1, potrivit Hotnews.

Soferilor care se intorc de la munte li se recomanda sa foloseasca rutele ocolitoare: DN1A Sacele- Cheia- Ploiesti, A3 Ploiesti- Bucuresti, unde, desi pe anumite portiuni se mai aglomereaza, valorile de trafic sunt mult mai reduse.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

De asemenea, tot din cauza numarului mare de autoturisme, traficul este intens si pe DN7, intre Vestem si Talmaciu, judetul Sibiu, precum si intre Ramnicu Valcea si Bujoreni, judetul Valcea, pe sensul de mers catre Ramnicu Valcea.

Tot din acelasi motiv, se circula bara la bara si pe DN73, intre Rucar si Bran, pe sensul de mers catre Rucar, unde s-a format o coloana de aproximativ 20 de kilometri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si