Close sidebar
Close sidebar

Trafic de cosmar pe DN1. Coloana de masini atinge 20 de kilometri

Minivacanta de 1 Decembrie s-a incheiat, iar traficul a redevenit haotic.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, din cauza numarului foarte mare de autovehicule care se deplaseaza dinspre statiunile montane catre capitala, se circula in coloana, bara la bara, pe DN1, potrivit Hotnews.

Soferilor care se intorc de la munte li se recomanda sa foloseasca rutele ocolitoare: DN1A Sacele- Cheia- Ploiesti, A3 Ploiesti- Bucuresti, unde, desi pe anumite portiuni se mai aglomereaza, valorile de trafic sunt mult mai reduse.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

De asemenea, tot din cauza numarului mare de autoturisme, traficul este intens si pe DN7, intre Vestem si Talmaciu, judetul Sibiu, precum si intre Ramnicu Valcea si Bujoreni, judetul Valcea, pe sensul de mers catre Ramnicu Valcea.

Tot din acelasi motiv, se circula bara la bara si pe DN73, intre Rucar si Bran, pe sensul de mers catre Rucar, unde s-a format o coloana de aproximativ 20 de kilometri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI