UPDATE:

Printre cei vizați pentru trafic de droguri de risc și de mare risc sunt, în mare parte, elevi și studenți. Unii dintre inculpați sunt chiar și copii de funcționari de rang înalt din instituțiile statului.

 

UPDATE:

Reporterul Știrile Kanal D, Claudia Costandiș, se afla la una dintre școlile unde copiii de bani gata vindeau droguri altor minori:

 

Conform informațiilor jurnaliștilor  Știrile Kanal D, este vorba despre un liceu situat pe Calea Griviței din sectorul 1 al Capitalei. Cea de-a doua unitate de învățământ unde se comercializau droguri este un liceu din sectorul 2, zona Lacul Tei.

 

UPDATE:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În urma perchezițiilor a fost reținut fiul unui secretar de stat în MAE și fiul unei consiliere din cadrul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni. Aceștia ar fi început să comercializeze stupefiante pe străzile din centrul orașului, din zona Unirii, Universitate, Piața Romană etc, dar și în liceele de top situate în aceste zone.

 

 

Procurorii au efectuat în această dimineață 23 de percheziții în ceea ce privește cel mai mare dosar de trafic de droguri din București.

Persoanele vizate sunt suspecte pentru trafic de droguri de risc și de mare risc în rândul tinerilor și adolescenților cu bani.

23 de percheziții de amploare în Capitală pentru traficanții din cel mai mare dosar de droguri

Grupul infracțional organizat deține monopolul pieței de droguri din Capitală pe categoria adolescenților și tinerilor cu bani.

În urma perchezițiilor domiciliare din București, polițiștii din Capitală și procurorii DIICOT au reținut 20 de traficanți de droguri, care vor fi audiați.

Indivizii sunt acuzați că vindeau droguri în liceele din Capitală.

Citește și: EXCLUSIV: Procurorul care s-a răzbunat pe polițiști, pentru că l-au oprit și amendat în trafic a fost din nou exclus din magistratură/ Avocat: ”Vasilescu o să ceară inclusiv daune de natură morală pentru harțuirea profesională”

Conforma IGPR, încă din 2022, indivizii grupării infracționale ar fi vândut droguri de risc și de mare risc consumatorilor, mai ales în rândul elevilor din liceele din București.

Citește și: Peste 17.000 de cutii cu medicamente ce par a fi contrafăcute, depistate la PTF Nădlac

Pe parcursul perchezițiilor domiciliare s-au confiscat diferite cantități de cannabis, cocaină, ketamină și comprimate din rândul medicamentelor.

Citește și: Un bărbat a fost reținut, după ce a abuzat o femeie și a obligat-o să aibă o relație cu el două luni de zile

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Cele 20 de persoane implicate vor fi prezente la audieri.

Peste 17.000 de cutii cu medicamente ce par a fi contrafăcute, depistate la PTF Nădlac

Potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Bihor, peste 17.000

de cutii cu medicamente susceptibile a fi contrafăcute au fost descoperite în autoutilitara condusă de un cetățean german.

Polițiștii de frontieră  au depistat cutiile cu medicamente pe data de 18 martie, în urma unui control.

Mașina era condusă de un cetățean german

"La controlul de frontieră, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul pentru marfă, mai multe cutii pe care erau inscripţionate numele unor medicamente cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute.

Citește și:  EXCLUSIV: Procurorul care s-a răzbunat pe polițiști, pentru că l-au oprit și amendat în trafic a fost din nou exclus din magistratură/ Avocat: ”Vasilescu o să ceară inclusiv daune de natură morală pentru harțuirea profesională”

Pentru marfa transportată, şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă, motiv pentru care a fost condus la sediul instituţiei pentru verificări suplimentare. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că în interior se aflau 17.263 cutii cu medicamente, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 370.000  de euro", transmite  ITPF Bihor.

Citește și:  Peste 20 de percheziții au loc în această dimineață în Teleorman. Au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere

Citeste si:  Rezultate Loto 6 din 49 joi, 19 martie 2023. Numerele extrase astăzi- Joker, Noroc LIVE. Ce premii pune la bătaie Loteria Română la tragerile de astăzi- kanald.ro

Citeste si:  „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

Autoritățile au transmis că se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si